Kotiapu-palvelut

KOTIAPU

Palvelu voi olla esim. siivousta, ruuanlaittoa, pyykinpesua, haravointia, avustamista mm. ulkoilussa, asioinneissa ja muissa tarpeissa, jotka edistävät kotona pärjäämistä mahdollisimman pitkään. Kauttamme on mahdollista saada myös saattaja mukaan vaikkapa lääkärireissulle.

Hinnat kotitalouksille:
Alviton 21,80€/h + 0,43€/km (toimintakyky heikentynyt*)
Alvillinen 27€/h + 0,53€/km

Minimiveloitus 1tunti.
Matkat mitataan edestakaisin keskustasta kohteeseen (oma kotipaikkakunta).

Asiakkaille, joiden toimintakyky on heikentynyt iän, sairauden tai vamman vuoksi, voidaan sosiaalihuoltolain mukaisia kodintukipalveluja myydä ilman arvonlisäveroa.

Kotiavusta voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessasi!

Työntekijämme palvelevat Kannonkoskella, Kivijärvellä, Karstulassa, Kyyjärvellä, Kinnulassa, Saarijärvellä, Pylkönmäellä, Viitasaarella ja Pihtiputaalla.

RUOHONLEIKKUU

Koko toimialueella:

Asiakkaan omalla ruohonleikkurilla ja bensoilla:
Alviton 21,80€/h + 0,43€/km (toimintakyky heikentynyt*)
Alvillinen 27€/h + 0,53€/km

Kannonkosken alueella:

OivaTyön työnnettävällä ruohonleikkurilla ja bensoilla + muut koneelliset puutarhatyöt
Alviton 25€/h + 0,43€/km (toimintakyky heikentynyt*)
Alvillinen 31€/h + 0,53€/km

OivaTyöllä on käytössä myös päältäajettava ruohonleikkuri, jota käytetään isommissa kohteissa.
Kysy tarjous!

Minimiveloitus 1tunti.
Matkat mitataan edestakaisin keskustasta kohteeseen (oma kotipaikkakunta).

 

TOIMISTO- JA TOIMITILASIIVOUKSET

Siivoojamme tekevät hyvää ja huolellista työtä. Räätälöimme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaan! Käytössä on perussiivousvälineet (ei erikoislaitteita)

Hinnat yrityksille:
30€/h +0,43€/km + alv24%

Minimiveloitus 1tunti.
Matkat mitataan edestakaisin keskustasta kohteeseen (kohteen kotipaikkakunta).

INFOBOXI*

  • Asiakkaille, joiden toimintakyky on heikentynyt iän, sairauden tai vamman vuoksi, voidaan sosiaalihuoltolain mukaisia kodintukipalveluja myydä ilman arvonlisäveroa. Arvonlisäverotonta toimintaa tarjolla Kannonkosken, Kivijärven, Karstulan, Kyyjärven, Saarijärven, Perhon, Viitasaaren, Pihtiputaan ja Kinnulan alueella. Alvittomalla hinnalla palvelua voidaan myydä vain asiakkaan vakituiseen asuinpaikkaan eli kotiin (ei esim. kesämökille).
  • Kodintukipalvelu (myös arvonlisäveroton) on kotitalousvähennyskelpoista! Meiltä saat vuodenvaihteessa koonnin laskuista, joka helpottaa kotitalousvähennyksen hakemista. Saat vähennyksen, kun työ tehdään omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää omassa verotuksessaan myös silloin kun ostaa siivous- tai kotipalvelua omille vanhemmilleen tai isovanhemmilleen. Lue lisää verohallinnon sivuilta.