Kotiapu-palvelut

✅ Palvelu voi olla esim. siivousta, ruuanlaittoa, pyykinpesua, haravointia, avustamista mm. ulkoilussa, asioinneissa ja muissa tarpeissa, jotka edistävät kotona pärjäämistä mahdollisimman pitkään. Kauttamme on mahdollista saada myös saattaja mukaan vaikkapa lääkärireissulle.

✅ Asiakkaille, joiden toimintakyky on heikentynyt iän, sairauden tai vamman vuoksi, voidaan sosiaalihuoltolain mukaisia kodintukipalveluja myydä ilman arvonlisäveroa. Arvonlisäverotonta toimintaa tarjolla Kannonkosken, Kivijärven, Karstulan, Kyyjärven, Saarijärven, Perhon, Viitasaaren, Pihtiputaan ja Kinnulan alueella.

Hinnat kotitalouksille:
Alviton 21,80€/h + 0,43€/km (toimintakyky heikentynyt)
Alvillinen 27€/h + 0,53€/km

Minimiveloitus 1tunti.
Matkat mitataan edestakaisin keskustasta kohteeseen (oma kotipaikkakunta).

Kodintukipalvelu (myös arvonlisäveroton) on kotitalousvähennyskelpoista! Meiltä saat vuodenvaihteessa koonnin laskuista, joka helpottaa kotitalousvähennyksen hakemista.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään omassa kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää omassa verotuksessaan myös silloin kun ostaa siivous- tai kotipalvelua omille vanhemmilleen tai isovanhemmilleen. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Tuotamme Arjen apua myös sotekuntayhtymille.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pihojen hoitotyöt

Palvelu voi olla esim. nurmikonleikkaus, puiden ja pensaiden leikkaukset, haravointi, kevään ja syksyn pihasiivoukset, istutukset, tontin siistimiset.

Hinnat kotitalouksille:
Alviton 21,80€/h + 0,43€/km (toimintakyky heikentynyt)
Alvillinen 27€/h + 0,53€/km

Hinnat yrityksille:
30€/h +0,43€/km + alv24%

Minimiveloitus 1tunti. Tuntihinta per työntekijä.
Matkat mitataan edestakaisin kunnan keskustasta kohteeseen.

Ota yhteyttä ja räätälöidään palvelu sinulle!

Toimisto- ja toimitilasiivoukset

✅ Siivoojamme tekevät hyvää ja huolellista työtä. Räätälöimme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaan! Käytössä on perussiivousvälineet (ei erikoislaitteita)

Hinnat yrityksille:
30€/h +0,43€/km + alv24%
Minimiveloitus 1tunti. Tuntihinta per työntekijä.
Matkat mitataan edestakaisin kunnan keskustasta kohteeseen.